Samenwerking tussen IBM en Migrato brengt innovatieve benaderingen voor het beheer van ongestructureerde content

Bij Migrato staan we bekend om onze analyse-, classificatie-, deduplicatie- en migratiesoftware, waarmee ongestructureerde inhoud effectief georganiseerd, opgeschoond en gemigreerd kan worden. Met oog voor verschillende wetten en voorschriften, met betrekking tot documentatie en archivering, is ons uiteindelijke doel om organisaties toekomstbestendig en compliant te maken. Daarom zijn we erg enthousiast over onze nieuwste samenwerking met IBM, die gericht is op verdere ontwikkeling van onze software met behulp van geavanceerde AI-technologieën, waaronder de Watson NLP Library for Embed.. Deze library biedt krachtige AI-modellen, uitgebreide language support en schaalbare container orchestratie, waardoor we een op ondernemingen gerichte oplossing kunnen bouwen. De flexibiliteit van de library maakt ook de implementatie van natuurlijke taal in iedere AI omgeving mogelijk.

Organisaties worden geconfronteerd met talloze verzoeken en eisen van verschillende instanties, waaronder overheden, banken en toezichthoudende autoriteiten. Terwijl we IBM’s AI in onze oplossing integreerden, kregen we de kans om samen te werken met het Ecosystem Engineering Build Lab van IBM. Samen konden we gezamenlijk nieuwe functionaliteiten bouwen die geïntegreerd kunnen worden in onze eigen oplossing. De resultaten hiervan zullen organisaties helpen om hun gegevenseffectiviteit te vergroten en te voldoen aan de voortdurend veranderende eisen van regelgeving en privacy.

Met deze samenwerking zetten we een belangrijke stap in de transformatie van informatiemanagement. Door de kracht van geavanceerde IBM AI-technologieën te combineren met onze oplossing, stellen we organisaties in staat om niet alleen hun ongestructureerde inhoud effectief te organiseren, maar ook om te voldoen aan de hoogste normen voor regelgeving en privacy. Samen creëren we oplossingen die niet alleen werken, maar ook een verschil maken voor de toekomst van informatiemanagement.